اجاقها

اجاقها يا فِرهاي معمولي اساساً كم بازده هستند، به اين دليل كه به منظور حرارت دهي به غذا، بايد ابتدا 35 پوند فولاد و حجم زيادي هوا را گرم كنند: آزمايشات نشان مي دهد كه فقط حدود 6% از خروجي انرژي يك اجاق معمولي به طور كامل جذب غذا مي شود.

هنگامي كه تصميم به استفاده از اجاق را داريد، بهترين راه براي صرفه جويي در انرژي اين است كه فقط هنگامي كه ظروف يا مقدار غذاي لازم زياد باشد، از آن استفاده كنيد، و تا آنجا كه ممكن است، يك وسيلة كوچكتر (مانند يك اجاق تستر يا مايكروويو) را انتخاب كنيد.

در مقايسه با اجاقهاي الكتريكي، اجاقهاي همرفتي بازدهي بالاتري دارند. اجاقهاي همرفتي با استفاده از يك فن براي به جريان در آوردن هواي داغ در اطراف غذا، نياز به دما و زمان كمتري براي پخت غذا دارند.
هنگامي كه اجاق با چندين ظرف انباشته شده است، كه اين كار مانع از توزيع مناسب حرارت مي شود، عمل همرفت، بيشتر انرژي را صرفه جويي مي كند؛ هنگامي كه فر كاملاً پر نباشد، ممكن است ميزان صرفه جويي پايين بيايد.

اجاقهايي با عمل خود-پاك كن تا 20% صرفه جويي بيشتري در انرژي به همراه دارند، زيرا داراي عايقبندي بيشتري براي مقاومت در برابر دماهاي بالاتر، حين فرايند پاكسازي هستند.
به عبارت ديگر، اگر شما از عمل خود-پاك كن بيش از يكبار در ماه استفاده كنيد، از انرژي بيشتري كه ناشي از صرفه جويي حاصل از به كارگيري عايقبندي است، بهره مي گيريد.

اجاقها و فرها، همچنين مي توانند باعث گرم شدن بيش از اندازة خانة شما در تابستان شوند، كه نتيجة آن، افزايش هزينة تهويه مطبوع و يا گرم شدن نامناسب خانه است. اگر از دستگاه تهويه مطبوع استفاده مي كنيد، به خاطر داشته باشيد كه هر چه انرژي كمتري براي گرم كردن غذا هدر برود، دستگاه تهويه مطبوع، براي خنك نگه داشتن منزل، به كار كمتري نياز دارد

 


 

در اينجا چند روش براي بهينه سازي استفاده از اجاق ارائه مي گردد:

چندين ظرف را به طور همزمان روي اجاق بگذاريد، يا غذاي بيشتري بپزيد و در دفعات بعد آن را گرم كنيد. گرم كردن دوبارة غذا، انرژي كمتري نسبت به زمان پخت نياز دارد و شما ظروف كمتري براي شستشو خواهيد داشت.

 

 با قابلمه هاي سراميكي يا شيشه اي غذا بپزيد، كه به دماي كمتري از اجاق تا حدود 25 درجه فارنهايت نياز خواهند داشت.

 

براي اجتناب از دوباره پختن غذا، از دماسنج يا زمان سنج استفاده كنيد.

 

 روي اجاق را با فويل نپوشانيد؛ اين كار باعث كاهش جريان گرما مي شود و زمان پخت را افزايش خواهد داد.

 

قبل از اينكه غذايتان آماده شود، اجاق را خاموش كنيد؛ اجاق به اندازة كافي داغ خواهد ماند تا پخت غذا پايان يابد.

 

 اگر يك اجاق خود پاك كن داريد، پس از پايان پختن، برنامه اي براي پاك كردن آن بريزيد تا مجبور نشود براي كار مجدد، دوباره از دماي پاييني شروع به گرم شدن كند.

 

 

 

.
 

| نقشه سایت| © 2008 - 2017 Tarlan Pars Co| نمای قابل چاپ |

طراحی و پیاده سازی توسط ترلان پارس

براي مشاهده بهتر صفحه‌ها از Firefox استفاده کنيد !

هر گونه نسخه برداري و بهره برداري از مطالب و مندرجات اين سايت با ذکر نام منبع بلامانع است