مايكروويوها

اجاقهاي مايكروويو نسبت به اجاقهاي الكتريكي معمولي، تا دو سوم، برق كمتري مصرف مي كنند، و به طور فوق العاده اي براي گرم كردن مجدد غذا مؤثر هستند. مايكروويوها غذا را مستقيماً با تحريك مولكولهاي آب و چربي موجود در آن گرم مي كنند كه به معناي عدم هدر رفتن انرژي براي گرم كردن هوا يا فلز است و در نتيجه كار اضافي به دستگاه تهويه مطبوع تحميل نمي كنند. علاوه بر آن، مدلهاي جديد داراي كنترل ‹‹پرحرارت›› هستند تا هنگامي كه غذا پخته است، براي جلوگيري از پختن بيش از حد، اجاق را خاموش كند.

مايكروويوها براي پختن بعضي از غذاها از قبيل شيريني ها مناسب نيستند، اگرچه مدلهاي گرانتر، تواناييهاي يك مايكروويو را با يك اجاق معمولي تركيب مي كنند (با به كارگيري المنت هاي الكتريكي براي برشته كردن، و استفاده از فن براي ايجاد همرفت). اين اجاق همه كاره به اندازه لازم در انرژي صرفه جويي نخواهد كرد، اما ممكن است نياز به اجاق معمولي را از بين ببرد.
 

 

 

روشهاي زير در رابطه با به كارگيري مؤثر از مايكروويو است:

سطوح داخلي مايكروويو را تميز نگه داريد تا تابش مايكروويو بتواند به طور مؤثر به غذا برسد.

 

از قبل برنامه ريزي كنيد. آب كردن غذاي يخ زده در مايكروويو ممكن است راحت باشد، اما آب كردن آن در دماي بيرون آزادانه و بدون صرف انرژي انجام مي گيرد.

 

غذاهاي له شده و بسته بندي شده كه قابليت پختن در مايكروويو را دارند، اغلب انرژي بيشتري نسبت به ‹‹پختن از ابتدا›› مصرف مي كنند.براي محاسبة انرژي صرف شده براي آن بايد فرايندهاي پيش پخت، بسته بندي و انتقال را نيز اضافه كرد.

 
   
   
   

 

 

.
 

 

| نقشه سایت| © 2008 - 2017 Tarlan Pars Co| نمای قابل چاپ |

طراحی و پیاده سازی توسط ترلان پارس

براي مشاهده بهتر صفحه‌ها از Firefox استفاده کنيد !

هر گونه نسخه برداري و بهره برداري از مطالب و مندرجات اين سايت با ذکر نام منبع بلامانع است