اجاق برقی

 

اجاق برقی

 

  • تا حد امکان سعی کنید از مایکروویو به جای اجاق برقی استفاده کنید. این دستگاه امواجی با بسامد بالای رادیویی را منتشر می‎نماید. این امواج از سطح مواد غذایی نفوذ می‎کنند و مولکول‎های آب داخل آن را به حرکت درمی‎آورند. مصرف انرژی و زمان پخت کاهش می‎یابد از آنجا که گرمای کمتری در آشپزخانه تولید می‎شود در هزینه تهویه تابستان نیز صرفه‎جویی می‎شود.
  • اندازة ظرف‎های آشپزی (ماهیتابه، قابلمه و...) با اندازة المنت یکی باشد.
  • تا حد امکان از درجه‎های بالای اجاق استفاده نکنید.
  • چند دقیقه پیش از اتمام آشپزی، دستگاه را خاموش نمایید تا از حرارت باقیمانده در المنت، حداکثر استفاده بشود.
  • استفاده از دیگ‎های زودپز در این موارد بسیار مفید است، زیرا مصرف انرژی را کاهش می‎دهند.
  • هنگام استفاده از دستگاه‎های ماکروویو سطح داخلی آن را همیشه تمیز نگه دارید و اغلب می‎توانید غذاها را در همان ظروف پذیرایی بپزید. این امر سبب صرفه‎جویی در وقت و آب گرم لازم برای شستن ظروف غذا می‎شود.
  • تمیز کردن منظم اجاق و فر از مصرف آنها می‎کاهد و به عمر آنها می‎افزاید.
  • پیش از پختن غذاهای یخ زده را در محلی قرار دهید تا یخ آنها آب شود و مصرف انرژی کاهش یابد.
 

  

| نقشه سایت| © 2008 - 2018 Tarlan Pars Co| نمای قابل چاپ |

طراحی و پیاده سازی توسط ترلان پارس

براي مشاهده بهتر صفحه‌ها از Firefox استفاده کنيد !

هر گونه نسخه برداري و بهره برداري از مطالب و مندرجات اين سايت با ذکر نام منبع بلامانع است