اجاقهاي خوراك پزي

بيشتر اجاقهاي خوراك پزي ، يا يك المنت مفتولي برقي اند و يا گازسوز هستند. اما در سالهاي اخير، انواع جديدي از اين دستگاه توليد شده اند:

صفحات توپر

كه توسط مقاومت الكتريكي شبيه المنت هاي سيم پيچي شكل، گرم مي شوند. تنها تفاوت در اين است كه آنها براي شستشوي ساده تر، توپر ساخته شده اند. اما با جرم حرارتي بيشتر، زمان بيشتري را براي گرم شدن نياز دارند و معمولاً برق بيشتري نيزمصرف مي كنند.

المنت هاي تابشي

المنت هاي سيم پيچي برقي هستند كه در زيرِ شيشة سراميكي مقاوم در برابر گرما قرار گرفتهاند كه اين نوع ساختمان نيز براي پاك شدن ساده تر است. آنها همچنين زمان بيشتري براي گرم شدن لازم دارند، اگرچه راندمان انرژي آنها با استاندارد مربوط به المنت هاي سيم پيچي مطابقت دارد.

المنت هاي هالوژن

از يك لامپ هالوژن-كوارتز براي حرارت دهي تابشي به سطح شيشه اي سراميك استفاده مي كنند، و همزمان المنت هاي القايي مغناطيسي ظروف فلزي را مستقيماً با تحريك مولكولها به طور مغناطيسي گرم مي كنند.

هر دوي اين اجاقهاي خوراك پزي داراي بازدهي بيشتري نسبت به المنت هاي سيم پيچي استاندارد دارند، اما بسيار گران هستند و اجاقهاي خوراك پزي القايي نيازمند اين هستند كه شما فقط از ظروف آشپزي آهني يا فولادي براي اين كار استفاده كنيد.

شما از هر نوع اجاق خوراك پزي كه استفاده مي كنيد، روشهاي زير شما را براي صرفه جويي در مصرف انرژي حين آماده سازي غذا، ياري خواهند كرد:

 

 درِ ظروف را بگذاريد تا از فرار گرما به بيرون جلوگيري شود. اين كار مي تواند تا دو سوم مصرف انرژي صرفه جويي به همراه داشته باشد.

 

در زمان مناسب، از زودپز استفاده كنيد. با پخت غذا در دما و فشار بالاتر، زمان پخت به ميزان قابل توجهي پايين مي آيد و مصرف انرژي بين 50 تا 75% تقليل مي يابد.

 

با به كارگيري كوچكترين ظرفِ مورد نياز، نياز به گرمايش را به حداقل برسانيد. اگر با گاز غذا مي پزيد، شعله را تا آخرين حد بالا نبريد، مگر در حالتي كه از يك ظرف بزرگ استفاده مي كنيد.

 

هنگام جوشاندن، از كمترين آب مورد نياز براي انجام كارتان استفاده كنيد.

 

در اجاقهاي خوراك پزي برقي، فقط از ظروفي با كف صاف استفاده كنيد تا بيشترين تماس را با المنت داشته باشد. يك ظرف انحنادار يا گِرد، بيشترِ گرما را هدر مي دهد.

 

صفحات فلزي روغني زيرِ اجاقها را تميز نگه داريد، يا براي انعكاس بيشتر و مؤثرتر حرارت به ظرف خوراك پزي ، روي آن را با فويل آلومينيم بپوشانيد.

 

| نقشه سایت| © 2008 - 2017 Tarlan Pars Co| نمای قابل چاپ |

طراحی و پیاده سازی توسط ترلان پارس

براي مشاهده بهتر صفحه‌ها از Firefox استفاده کنيد !

هر گونه نسخه برداري و بهره برداري از مطالب و مندرجات اين سايت با ذکر نام منبع بلامانع است